Prijs zonnepanelen

De prijs zonnepanelen is gunstiger dan ooit te voren. Het is nog nooit eerder voorgekomen dat de prijs voor zonnepanelen zo extreem laag ligt. Momenteel heb je al een zonnepanelen set van 16 zonnepanelen. Hiermee kan men het gebruik van een gemiddeld huishouden (3500 kWh) opwekken. Binnen 6 tot 9 jaar heeft u uw investering terug verdiend. Dit komt neer op een rendement van 10 tot 12%, dit is beduidend meer dan u momenteel krijgt op uw spaarrekening.

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan en u zult zien dat de kosten meevallen

Prijs zonnepanelen incl. BTW-teruggave

Prijs zonnepanelen
Particulieren kunnen sinds juni 2013 de BTW van de zonnepanelen terug te vorderen. De uiteindelijke prijs die u betaald zal dus 21% lager uitvallen. U kunt de BTW pas terug vorderen wanneer u de zonnepanelen installateur betaald heeft.

Prijzen zonnepanelen

De prijzen voor zonnepanelen zijn sterk afhankelijk van welke soort zonnepaneel, de ligging en de kosten van de installateur. Het is dus verstandig om eens de prijzen voor zonnepanelen van verschillende bedrijven te vergelijken. Via onze aanvraagformulier kunt u vrijblijvend meerdere offertes van zonnepanelen installateurs uit uw regio ontvangen.